INFORMACIÓ IMPORTANT: 23ª Marxa Popular de Martorell cancel·lada

Comunicat 11/3/2020 respecte a la cancel·lació de la 23ª Marxa Popular de Martorell:

Després de la reunió del Comitè Tècnic del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT), i en el marc de l'emergència per malalties transmissibles d'alt risc generada per la pandèmia de coronavirus COVID-19, l'Ajuntament de Maçanet de la Selva ha decretat un seguit de mesures de prevenció i contenció del virus. Així doncs es comunica l'anul·lació de diverses activitats, entre les quals la Marxa Popular de Martorell que estava previst que tingués lloc aquest proper diumenge 15 de Març.

Com no pot ser d'altra manera,

Des del Grup Excursionista ens estimem molt als nostres col·laboradors i participants, i per això, com no pot ser d'una altra manera, creiem que la salut pública és una prioritat. Per aquest motiu considerem que, ens agradi més o menys, col·laborar amb aquestes mesures és un acte de responsabilitat i de sentit comú, i que cal anul·lar la marxa per tal de minimitzar les situacions de risc de contagi d'aquest virus, que recordem que pot tenir un impacte especialment en persones vulnerables a aquest tipus de malalties respiratòries, i que a més a més no es disposen de vacunes per poder protegir-se.

Degut a la dificultat de predir la durada d'aquest tipus de situacions i que no existeix a dia d'avui una una data d'aixecament de les restriccions, no podem aplaçar l'activitat i oferir una data alternativa. Per tant, sentint-ho tant o més que tots els qui estàveu interessats en participar, l'edició d'aquest any queda anul·lada. No obstant, us animem a estar atents i a seguir informats de cara a futures activitats.

Agrairem que feu extensiu aquest comunicat a tothom qui considereu necessari, i aprofitem per recordar-vos que cal seguir en tot moment les indicacions del CatSalut per tal de contenir els efectes del COVID-19.

Moltes gràcies per la comprensió.

Atentanent,

JUNTA del GRUP EXCURSIONISTA AMICS DE L'ESPORT