Condicions d'ús

GRUP EXCURSIONISTA AMICS DE L'ESPORT

WEB: www.AmicsEsportMaçanet.cat
E-MAIL: amicsesportmassanet@gmail.com

 

Mitjançant aquest avís, el GRUP EXCURSIONISTA AMICS DE L'ESPORT, (en endavant "AMICS DE L'ESPORT") informa els usuaris de la seva pàgina web www.amicsesportmaçanet.cat de la seva política de protecció de dades de caràcter personal (en endavant, "les Dades Personals") per tal que determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a AMICS DE L'ESPORT les Dades Personals requerides a través de la web. AMICS DE L'ESPORT es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per tal d'adaptar-la a les novetats legislatives.

Les Dades Personals seran tractades automatitzadament i incorporades a fitxers dels que AMICS DE L'ESPORT en serà titular i responsable. La recollida i tractament de Dades Personals, duts a terme per AMICS DE L'ESPORT o per tercers en el seu nom, té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que el client tingui, en el seu cas, amb AMICS DE L'ESPORT, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis de AMICS DE L'ESPORT, la seva adequació a les preferències dels seus socis i simpatitzants, i l'enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d'informació comercial sobre els serveis que AMICS DE L'ESPORT ofereix actualment i en el futur.

Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, contactant amb AMICS DE L'ESPORT a través del correu electrònic amicsesportmassanet@gmail.com